• Gratis wereldwijde verzending vanaf €25,-
 • 100% klanttevredenheid niet goed = geld terug
 • Voor elk verkocht product planten wij een boom in de jungle 🍃

Situatie rondom het Corona-virus


Beste JNGL family,

Momenteel heerst het Corona virus (COVID 19) over de hele wereld. Misschien heb jij vragen over hoe wij als kledingmerk met dit virus omgaan en of alle producten veilig zijn.

Onze leveranciers zijn gelukkig nog steeds in staat om in deze moeilijke tijd onze duurzame kledingstukken te kunnen blijven produceren voor alle klanten, met alle voorzorgsmaatregelen van dien. Er zijn geen productievertragingen bij onze leveranciers opgelopen, echter wel bij PostNL en de Deutsche Post onder andere. Hierdoor kan je bestelling misschien iets later binnenkomen dan je gewend bent van ons.

In onze naaiateliers en magazijnen worden strikt de adviezen opgevolgd van de overheid en RIVM. Alle medewerkers houden 1,5 meter afstand tussen elkaar en dragen zowel mondkapjes als medische latex handschoenen zodat er geen enkele kans is op verspreiding van het virus. Ook zijn alle medewerkers verplicht elke 15 minuten hun handen te wassen. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan voorop. 

Hierdoor kunnen al onze klanten zorgeloos genieten van hun bestellingen en wetende dat wij alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen. 

Met vriendelijke groeten,

De directie van JNGL Clothing


4 reacties


 • Lisette Smit

  Mooi bericht!


 • Melle Berends

  Bedankt voor jullie mededeling, fijn om te weten als klant hoe jullie hiermee omgaan. Succes en ik blijf jullie vaste klant!


 • Frederick

  fijn dat jullie kunnen blijven doorgaan, succes komende periode.


 • Robert van Gool

  Super dat jullie hier aandacht aan schenken en ook vooral goed denken aan de medewerkers. Dat staat altijd voorop vind ik!


Laat een reactie achter