Winter Sale: 30% korting op alle producten! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.

  • Gratis wereldwijde verzending vanaf €19,95
  • 100% klanttevredenheid niet goed = geld terug
  • Voor elk verkocht product planten wij een boom in de jungle 🍃

#CreateYourOwnJNGL Challenge


Een maand geleden was de #CreateYourOwnJNGL Challenge. Het was een kans voor alle creatievelingen uit onze community om een eigen collectie te designen samen met ons designteam, waarbij 20% van de netto opbrengst naar de drie winnaars gaat plus de allereerste exemplaren.

Met meer dan 90 ontvangen inzendingen kozen wij twee van de drie winnaars en mocht onze community de derde winnaar kiezen uit vier verschillende designs. Meer dan 240 mensen hebben hun stem laten horen en deze ontwerpen hebben wij vorige week met vol trots mogen uitbrengen.

Afgelopen week schoten de bestellingen door het dak heen en zijn er diverse mijlpalen behaald. Fantastisch om te zien hoe sterk onze community is en om te horen hoe erg de challenge gewaardeerd werd door allerlei creatievelingen in het hele land. Wij wilden hun de kans geven om hun passie kwijt te kunnen in deze moeilijke tijden waarbij iedereen thuis zit.

Het enige wat we nog kunnen toevoegen is: bedankt Michel Koopman, Renée Appelman en Floor van IJsendijk! We zijn vereerd om een community te hebben met creatievelingen als jullie.

Met veel trots presenteren wij de nieuwe designs op jnglclothing.com/collections/t-shirts. Enjoy!


2 reacties


  • Tristan Evenhuis

    Heel tof dat jullie dat gedaan hebben. Het ook echt een leuke collectie!


  • Jeffrey Twickler

    Super leuk initiatief!


Laat een reactie achter