• Gratis wereldwijde verzending vanaf €19,95
  • 100% klanttevredenheid niet goed = geld terug
  • Voor elk verkocht product planten wij een boom in de jungle 🍃

Ontwerp en productie van onze producten


Visie
Wij geloven dat unieke kunstwerken met kleding gecombineerd kan worden, die  comfortabel moet zitten en vooral duurzaam ontworpen moet zijn. Om deze reden zijn wij comfortabele en kunstzinnige kledingstukken gaan ontwerpen, die overal gedragen kunnen worden. Onze kledingstukken zijn daarom ideaal om te dragen op festivals, feesten, thuis, school en je werk.

Met drie nieuwe collecties per jaar, voor man en vrouw, biedt JNGL Clothing tijdloze ontwerpen aan voor t-shirts, sweaters, hoodies en accessoires. Voor elk seizoen en elke gelegenheid. 

Ontwerp
Samen met (lokale) kunstenaars ontwerpen wij onze kledingstukken. Wij geven onze kunstenaars volledige creatieve vrijheid, omdat wij geloven dat zij dan hun beste werken creëren. Wij geven (opkomende) artiesten een kans om hun werk tentoon te stellen aan het grote publiek én geven onze klanten juist de mogelijkheid* om hun ideeën in te brengen voor inspiratie aan onze kunstenaars.  

Duurzaamheid
Wij willen meer doen voor een groene én duurzame wereld, mede daarom zijn wij deze kledinglijn begonnen. Maandelijks doneren wij 3% van onze nettowinst aan verschillende junglefondsen, voor de wederopbouw én instandhouding van de junglegebieden. 


Onze kleding wordt volledig duurzaam geproduceerd in onze naaiateliers in Letland, Duitsland, Honduras, Nicaragua en de Verenigde Staten. Wij produceren kledingstukken, in kaders van ons duurzaamheidsinitiatief, pas bij een bestelling om de afvalstoffen nihil te houden. We maken geen gebruik van kinderarbeid en alle betrokkenen in de cyclus worden eerlijk betaald. Dit draagt allemaal bij aan verantwoorde kleding, waardoor jij met een goed gevoel in onze kleding kan lopen. 

Alle kledingstukken zijn voorzien van dubbele stiksels, zodat het extra lang mee gaat in de was, zonder dat de kleuren vervagen. Hierdoor kan je optimaal van onze kleren genieten! Tot slot, al het verpakkingsmateriaal is recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

- Team JNGL Clothing

* = Klanten kunnen ideeën voor ontwerpen doorgeven via info@jnglclothing.com


2 reacties


  • Joost D.

    Inspirerende visie en indrukwekkend duurzaamheidsinitiatief. Keep on going with the good work!


  • Lisette Smit

    Mooi om jullie te lezen hoe duurzaam jullie zijn en wat hebben jullie een inspirerende visie! Heel tof!


Laat een reactie achter