• Gratis wereldwijde verzending vanaf €19,95
  • 100% klanttevredenheid niet goed = geld terug
  • Voor elk verkocht product planten wij een boom in de jungle 🍃

#CreateYourOwnJNGL Challenge


Voor alle creatievelingen, die momenteel helaas hun passie moeten volgen vanaf de bank hebben wij een unieke kans om iets speciaals te doen!

Wij zijn opzoek naar 3 kunstzinnige, kleurrijke ontwerpen die festival gericht zijn voor een nieuwe gelimiteerde collectie t-shirts. Kijk gerust op onze site (jnglclothing.com) voor inspiratie. Jullie hebben volledige creatieve vrijheid waarin jullie je eigen ingevingen kunnen gebruiken voor een festival gerelateerd ontwerp.

De ontwerpen moeten een transparante achtergrond hebben en getekend zijn met dikke lijnen, zodat we het goed op T-shirts kunnen bedrukken. De 3 winnaars ontvangen voor de winnende ontwerpen maar liefst 20% van de omzet van het betreffende product + het allereerste exemplaar van het kledingstuk.

We zouden het heel leuk vinden als jullie ons op de hoogte houden over de voortgang van de ontwerpen door eens in de 2 dagen een instastory te plaatsen met foto's van je ontwerp met de tag: @JNGLClothing en hashtag: #CreateYourOwnJNGL zodat wij het kunnen delen op onze Instagram. De deadline is 5 mei en je kan het opsturen (het liefst in de hoogst mogelijke resolutie) naar info@jnglclothing.com.

Hier kan je de mockups van de T-shirts downloaden in het zwart en in het wit: https://drive.google.com/drive/folders/1ZCwD8_fDfe732MPNNbslLIh7OkF3sUiv?usp=sharing

Heel veel succes toppers!

JNGL Clothing