• Gratis wereldwijde verzending vanaf €19,95
  • 100% klanttevredenheid niet goed = geld terug
  • Voor elk verkocht product planten wij een boom in de jungle 🍃

Over ons


Visie
In alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de status quo. Wij geloven in anders denken. Hoe we de status quo uitdagen, is door onze producten kunstzinnig te ontwerpen, zo comfortabel én vooral duurzaam mogelijk te produceren.

JNGL Clothing is Nederlands lifestyle- en kledingmerk, opgericht in 2019 door twee jeugdvrienden in samenwerking met een team kunstenaars en een fotograaf. Wij delen de liefde en passie voor mode, muziek, kunst, cultuur, ontwerpen en duurzaamheid. 

Wij geloven dat unieke kunst met kleding gecombineerd kan worden, die  comfortabel moet zitten en vooral duurzaam ontworpen moet zijn. Wij geloven ook dat uitgebreide productbeschrijvingen en een vriendelijke persoonlijke klantenservice essentieel zijn om de best mogelijke service te kunnen leveren. Om deze reden zijn wij comfortabele en kunstzinnige kledingstukken gaan ontwerpen, die overal gedragen kunnen worden. Onze kledingstukken zijn daarom ideaal om te dragen op festivals, feesten en thuis, maar ook op je school of werk.

Met veel nieuwe collecties per jaar, voor man en vrouw, biedt JNGL Clothing tijdloze, artistieke en kleurrijke ontwerpen aan voor t-shirts, sweaters, hoodies en accessoires. Voor elk seizoen en elke gelegenheid. 

Duurzaamheid 🍃
Wij willen meer doen voor een groene én duurzame wereld, mede daarom zijn wij kledingmerk JNGL Clothing begonnen. 

Onze kleding wordt volledig duurzaam geproduceerd in onze naaiateliers in Letland, Duitsland, Mexico en de Verenigde Staten. Wij produceren, in kaders van ons duurzaamheidsinitiatief, kledingstukken pas bij een bestelling om de afvalstoffen nihil te houden en de vervuilende kledingindustrie tegen te gaan.

We maken géén gebruik van kinderarbeid én alle betrokkenen in de gehele cyclus worden eerlijk betaald. Dit draagt allemaal bij aan verantwoorde kleding, waardoor jij met een goed gevoel in onze kleding kan rondlopen. 

Al onze duurzame en biologische kledingstukken zijn voorzien van dubbele stiksels, zodat het extra lang mee gaat in de was, zonder dat de kleuren vervagen. Hierdoor kan je optimaal van onze kleren genieten! Tot slot, al het verpakkingsmateriaal is recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

Dat is wie wij zijn, en daar zijn wij enorm trots op.

- Team JNGL Clothing 🌱🚀